RECENSIES

 

Theatershow PlankGas

 
       
  Terug

Als je een staande ovatie krijgt aan het eind van je voorstelling... Als mijn relatie mij vertelt dat hij erg heeft genoten en mij als claqueur bedankt voor de tip... Als de mensen van Bull in de rij staan voor een persoonlijke boodschap in het boek... Als jij de volgende ochtend steeds het onderwerp van gesprek bent... Als mijn buurman zegt dat hij nog meer geleerd heeft dan bij de vorige show en nadenkt hoe hij verder kan met jou... Als een Bull collega - die jou bijna 25 jaar geleden voor het laatst heeft gezien - opnieuw helemaal enthousiast wordt... Dan kun je daar een hele grote punt aanzuigen. Bedankt voor weer een geweldige avond!
Dick Fens, Managing Director - Bull Nederland

Wat een show!!!!!! Ik heb genoten van je passie en je energie.
Huub J. Gilissen, Directeur - Capgemini Interim Management B.V.

Heb genoten van je optreden, na al die jaren is niets van de passie en energie verloren gegaan en voor wat betreft de inhoud; die staat nog steeds als een huis! Grappig dat daar, ondanks de snelle technologische veranderingen, in de basis niets is veranderd. Schöne Grüssen aus der Schweiz!
Robbert Hazelaar, Marketing & Sales Directeur - Perfetti van Melle

Het was en is een fantastische voorstelling gisteren in Woerden, de energie spatte van het podium af, zeker na de pauze met overheerlijke cappuccino was je echt op dreef zoals we je kennen. Die spiegel… ijzersterk, zoveel goede en herkenbare woordspelingen waarvan ik weer dacht… ja die Ton heeft gewoon gelijk, zelfs met blauwe schoenen aan! Obama was hilarisch! En wat bracht je het met ontzettend veel PEZZAZ, mooi om te zien. Bedankt Ton voor het vermaak ook namens al mijn collega’s! We zijn niet lang meer gebleven helaas, je had het zo druk met handtekeningen uitdelen dat we ons verontschuldigd hebben bij Annelies. En.. ga je nu uitrusten?
Lilian van der Ven, Office Manager - Listers restaurants

’n Plankineuze voorstelling, dank je wel. Het applaus heb je verdiend, samen met de mensen om je heen. Ik vind het inspirerend om je vol pezzaz aan het werk te zien en ik kijk uit naar aanstaande donderdag als we elkaar weer ontmoeten op de Haven (ik ben nog niet klaar met je). Tot dan!
Ed Verhage, Directeur - H3O De Fontein

Het moet wel veel transpiratie gekost hebben voor zoveel inspiratie. Ik zei al tegen je echtgenote “Ton in Ahoy” daar gaan we voor”, maar zij vond het een minder plan. Toch, en ik begrijp het wel, is het zonde dat je het niet wilt doen. Ik zou deze top performance op maat gesneden zo willen neer zetten bij die bedrijven die een congres een MT hebben of id. De twee uur waren voor ons zo om. Het was inspirerend voor de gehele zaal. Gisteren heb ik je prachtige boek weggegeven aan een creatieve ondernemer met veel drive. Hij begrijpt als gedreven ondernemer als geen ander dat hier een sleutel in zit voor de… crisis. “Met een reces je succes” is dan ook een programma door ondergetekende wat als advies goed aanslaat. Het is mind set en creativiteit in één.
Cees Heystek, Directeur - CH Consultancy

Wij hebben gisteren geweldig genoten van je show. Het was TOP (Trots Op Planken). Alhoewel ik al veel van je wijsheden, woordspelingen, en moppen had gehoord in onze Wandalaros wandelingen, vind ik het knap hoe je die in een wervelende show aaneen hebt gesmeed. Ook de spiegel met stem, als alter-ego, back-up en actie-ritme, was en is een geweldige vondst. Jammer dat je Plankgas niet vaker op de Planken gaat brengen. Maar het applaus heeft luid geklonken.
Johan Strik, Wethouder - Gemeente Woerden

Wat heb ik gisteravond genoten van jouw sprankelende en inspirerende optreden! Je getoonde kwetsbaarheid in het begin van je optreden ontroerde mij maar vond het wel klasse! Kwartjes vlogen om de oren, trouwma's en zwempetten er achteraan, maar bovenal herkenbaarheid met betrekking tot onze dagelijkse activiteiten. Ben er erg blij mee dat ik weer een shot Pezzaz heb gekregen. Ik heb je beloofd om mijn ervaringen van gisteravond binnen Atos Origin kenbaar te gaan maken en zie er erg naar uit dit te als Promoteur van Ton Planken te gaan doen!
Clement Bauduin, Sales Executive - Atos Origin

Terug

 
 
 

© Copyright 2014 - PEZZAZ bv