SLINGERSPREKER

 

Als je niet kunt lachen, moet je geen winkel beginnen

 
       
 

"Een goede claqueur voorkomt 90% van het gezeur"

Als er iets is wat ik van jou geleerd heb, dan is dat het. Ik heb het genoegen gehad om met je samen te mogen werken voor mijn evenement Ei-Opener.
De theatershow die je op 8 april 2013 in het prachtige Barneveldse theater hebt gegeven, heeft veel ogen geopend en de aansluitende masterclasses in mei en juni zorgen er voor dat deze geopend blijven.
Hoewel we wel eens van mening en inzicht verschilden, heb ik respect voor je manier van werken en voor het enthousiasme en energie die om jou heen hangt. Je hebt de gave om deze over te brengen en dat is een groot goed.
Wat ik vooral erg waardeer, is hoe jij om gaat met feedback. Je bent in staat om goed te luisteren naar je klant. En je bent in staat om deze informatie te vertalen naar een uitstekend resultaat tijdens de masterclasses!
Je hebt er weer een claqueur bij!Ē
Karelien Druijff - BarnSupport

ďTon is een rasechte trainer, nee dat is niet genoeg, een rasechte entertrainer, dat is het goede woord. Hij heeft mij geinspireerd om weer wat VAVOOM!! in mijn bedrijf te stoppen. Zeker de moeite waard om hem eens binnen je organisatie te laten enterspreken!! En... als je zin hebt in een goede cappuccino.... hij heeft er de apparatuur voor ;-)Ē
Jerry Voorjans, Directeur-eigenaar - Jerry Voorjans Fotografie

Geachte heer Pezzaz, beste Ton,
Met mijn eerste bakje koffie (cappuccino drink ik alleen thuis uit de Jura...) voor mij en vol Pezzaz in mijn k*nt wordt het tijd jou te mailen. De avond is super geslaagd geweest, ik krijg leuke reacties van verkoop en niet verkoop collega's. En zoals je aangeeft Lachen hoort in elke Winkel. De Winkel van Elma staat dit jaar op scherp en mede dankzij jouw inbreng gaan we met Lol de commercie laten bruisen! Na afloop gaf je suggesties voor een leuk vervolg, zodat Pezzaz blijft vloeien door onze commerciŽle aderen. Je begrijpt die ontvang ik heel graag! Tot snel en ik kom een cappuccino bij je halen!
Michiel van Overbeek, Directeur - Elma Multimedia B.V.

"Tijdens de CRM klantendag van Oracle op 22 april 2009 heeft Ton Planken als dagvoorzitter de aanwezigen op nu eens uiterst ludieke en dan weer meer serieuze wijze een aantal situaties voorgehouden, waarbij CRM een rol speelt. Door zijn rijke ervaring met klanten en de IT wereld is Ton bijzonder goed in staat zich in te leven in de wereld van de klant en de mogelijkheden en onmogelijkheden, die door IT geboden worden. Zijn creativiteit en fijnzinnig entertainment zorgden voor een gepaste en aangename sfeer rond de presentaties. Ton bewees op deze dag maar weer eens wat pezzaz betekent!"
Wim den Besten, Sales Director CRM - Oracle Nederland

Terug

 
 
 

© Copyright 2014 - PEZZAZ bv